Пропускане към основното съдържание

Златка Райкова пак поряза Благо! Плесницата е звучна







Златка Райкова не може и не може да прости на Благой Георгиев.


Русата Златка отново намери начин да клъвне екс половинката си. Доскоро плеймейтката пазеше стоическо мълчание за връзката си с гелосаният футболист, но сега отново проговори за него, пред феновете си.


Пазарджиклийката призна, че винаги се притеснява, когато Благо взима сина им при себе си. С тези тревоги силиконката в прав текст заяви, че не счита екс футболиста за надежден родител.


„Има право да се съмнява в родителския му капацитет. Благо Георгиев направи толкова деца, ама не се погрижи за нито едно от тях. Създаде четири наследници от три жени, ама освен да ги взима и да се снима с тях, нищо друго не прави. Като кукувицата, оставя децата си на грижите само и единствено на майките им“, скочиха в защита на Злати в социалните мрежи.


Златка Райкова все още не може да преглътне бързата сватба на Благо Джизъса с хотелиерската наследница Полина. Както и факта, че той се метна в прегръдките на доста по-младата богаташка веднага, след като си пристигнаха от екзотична почивка, за чийто масраф плащала именно тя. И не само за нея, а още за куп екстри.


С новият й мъж Карен я запознал нейния фризьор. По думите й това било любов от пръв поглед, която продължава и до сега. За бившият тенисист Златка казва, че е истински джентълмен и я приема такава, каквато е, без да иска да я променя.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Секси учителка спря дъха на абитуриенти в Добрич

Учителката Миглена Георгиева – класен ръководител на 12 "б" клас, професия „ танцьор”, в Училището по изкуства СУ „Свети Климент Охридски” в Добрич, смая с визията си на бала на учениците си, пише Про Нюз Добрич. Тя изпраща абитуриенти за първи път. С невероятните си тоалет, фигура, прическа, грим педагожката по нищо не се различаваше от възпитаниците си. Присъстващите на изпращането на зрелостниците към празничната им вечеря не разбраха, че всъщност това е класната им. Георгиева, която е и ръководител на Спортен клуб „NNS Crew”, бе облечена в стилна бонбонено розова рокля. Тя разкри, че я е поръчала от чужбина чрез интернет специално за абитуриентския бал на класа си. Розовото бижу е реплика на роклята на световна звезда от шоу бизнеса. Специално учителката е посетила и съответни професионалисти в Добрич, които са се погрижили за прическата и грима й.  На въпрос защо е решила на бала на учениците си да е една от тях, Миглена Георгиева отговори: „В

Лъсна истинската причина защо Нидерландия не ни пуска и упорито ни отказва за Шенген

Пристанище Пирея е стратегически обект за цяла Южна Европа. Като към него прибавим и пристанището в Солун, Гърция е ключова за корабоплаването в тази част на света държава. Пристанищата в Пирея и Солун са най-близката точка за влизане по вода в Европа от Близкия Изток и Азия. Това коментира във "Фейсбук" експертът Петър Кичашки. През Суецкия канал, който свързва Средиземно и Червено море през Египет, е най-краткият път за стоки от Китай и Индия към Европа. Съответно двете големи гръцки пристанища са естествената врата между Европа от една страна и Близкия Изток и Азия от друга. Именно и в това, според мен, се крие разковничето за ветото на Нидерландия по отношение на нашето влизане в Шенген. Прибавянето впоследствие на Австрия към несъгласните за влизането ни в Шенген е камуфлаж, димка. То служи, за да отнеме част от огъня, насочен съвсем справедливо към Амстердам. Ако утре Холандия се откаже от ветото си, Австрия ще я последва скоропостижно без много-много колебания.

Полша блокира парите за Украйна

Полша отказа в сряда вечерта да подкрепи пакетно споразумение за отпускане на 18 милиарда евро помощ от Европейския съюз за Украйна, както и две на вид несвързани, но на практика свързани решения за Унгария поради опасения относно отделен план за минимална ставка на корпоративния данък, са заявили четирима дипломати от ЕС пред европейската редакция на "Политико". "Цари голямо разочарование от това, че Полша застрашава помощта за Украйна, като блокира минималния данък", каза дипломат от ЕС, описвайки този ход като "поредна ситуация на вземане на заложници". Четирите отделни въпроса — подкрепата за Украйна, планът за разходите на Унгария по Фонда за възстановяване след пандемията, решението за замразяване на средства от 6,3 милиарда евро за Будапеща и данъчната реформа — бяха част от пакетно споразумение, което трябва да се приеме в четвъртък. Първоначален краен срок в сряда до 17:00 ч. беше удължен до 20 ч. по искане на Полша. Когато и този срок беш